Интервю на Илхан Кючюк за ТВ Европа
юли 21, 2017
Младежко ДПС прекрати членството си в Националния младежки форум
септември 12, 2017

Евродепутатът Илхан Кючюк откри информационен офис във Видин

Евродепутатът от АЛДЕ/ДПС Илхан Кючюк откри информационен офис във Видин. На събитието присъстваха областният съвет на ДПС – Видин, народният представител от град Монтана – Димитър Аврамов, Станислав Анастасов, член на ЦОБ, областните председатели на ДПС в областите Видин и Монтана – Петър Тодоров и Тихомир Трифонов, общественици и граждани от областите Видин, Враца и Монтана.

Това е седмият информационен офис на Илхан Кючюк в България. В него гражданите ще могат да получават най-актуалната информация за дейността на Европейския парламент и другите европейски институции. Сътрудниците на евродепутата ще бъдат на разположение да информират и за възможностите за млади хора и предприемачи, произтичащи от различните програми и проекти, финансирани от Европейския съюз.

„Ще продължим да работим усилено за подобряване на жизнения стандарт и развитието на Северозападна България. Този офис ще бъде отворен за всички граждани на Видин, които търсят отговор по теми, свързани с Европейския съюз и Европейския парламент“, каза Илхан Кючюк.

След откриването на информационния център бе проведено и обучение на тема „Актуални възможности за финансиране на земеделието и селските райони“. Лектор на него бе Ализан Яхова, експерт по европейски проекти.