Бъдещи ограничителни мерки на ЕС срещу Русия
януари 28, 2015
Насърчаване на повече хора със специални потребности да участват в „Еразъм+“
февруари 2, 2015

Евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк е сред номинираните в годишните награди за евродепутати

Брюксел, 29 януари 2015 г. – Евродепутатът от АЛДЕ/ДПС Илхан Кючюк е сред номинираните в годишните награди за евродепутати в категория „Корпоративно управление“.

Повишаване на прозрачността на бизнеса, особено в ключови области, е от решаващо значение за възстановяването на доверието в икономиката и в подкрепа на основните ценности на Европейския съюз. Тази номинация отличава евродепутата, постигнал значителен напредък в осигуряването на възможно най-високите стандарти за спазване прозрачността в корпоративните практики.

За 11-а поредна година, престижното издание „The Parliament Magazine“ организира годишните награди за евродепутати, за да oчертае техните постижения в дадена област.

Граждани и организации могат да номинират членове на Европейския парламент за принос в политиките на ЕС, като в около 350 думи трябва да опишат защо изборът им заслужава да спечели. След като номинациите са събрани, само членове на Европейския парламент могат да гласуват. Наградите ще бъдат връчени на церемония на 18 март в Брюксел.