Илхан Кючюк от конгреса на либералите: Не социологията, а европейските граждани ще решат съдбата на Европа
март 21, 2024
Илхан Кючюк: Към момента първият и последен транш по ПВУ е през 2022г. Страната ни изостава пагубно!
април 2, 2024

Кючюк от Разград: Гордейте се с ДПС, ние сме ценен партньор в Европа

„Проблемите в световен план възникват вследствие на потъпкване на човешките права и свободи, а ДПС е универсалният защитник на човешките права и свободи и нашата роля е още по-голяма, още по-значима в контекста на глобалното противопоставяне. Всички ние трябва да се гордеем, че сме част от ДПС, защото принадлежим към нещо много голямо и ценно, нашата политическа партия е ценен партньор в Европа.“. Това заяви днес лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк пред многобройната аудитория на събитието „Младите хора и бъдещето на Европа“, което се проведе в Разград.

Пред близо 300 младежи Кючюк говори за доверието в политиката и силата на убеждаването. По думите му в политиката ценностите, в които вярваме играят ключова роля и трябва да са отправна точка за решенията, които всеки отговорен политик взима.

„Не бива да се пренебрегва важността на европейските избори. Те са ключови за България, защото в момента в Европа се взимат важни решения – по отношение на миграционната политика, индустриализацията, новите производства и т.н. и страната ни трябва да е достатъчно добре представена, за да се възползва от възможностите.“, категоричен бе Кючюк.

На събитието присъстваха народният представител Ахмед Ахмедов, областният председател на ДПС Разград Мехмед Салим, кметове и партиен актив от областта и ръководството на Младежко ДПС, заедно със съпредседателя Ибраим Зайденов.

Тази публикация е достъпна и на следните езици: Английски