Младежко ДПС прекрати членството си в Националния младежки форум
септември 12, 2017
Евродепутатът Илхан Кючюк на важна визита в Кралство Мароко
септември 21, 2017

На нови детски площадки ще се радват децата в селата Черна могила и Рожден

С нови детски съоръжения се сдобиха днес селата Черна могила и Рожден. Съоръженията  са факт, благодарение на евродепутата и председател на Младежко ДПС – Илхан Кючюк, и депутата Севим Али, които днес лично откриха новите придобивки.

Откриването на детската площадка в Черна могила, община Айтос, бе уважено от народния представител от ДПС Севим Али, Ружди Хасан – председател на общинския съвет на ДПС – Айтос, Хюсеин Хюсеин – кмет на с. Черна могила и общински съветници.

„Знам, че децата в Черна могила ще се радват на тези съоръжения. Подарявам тази площадка с надеждата, че в скоро време няма да имаме повод да говорим за опустяващи и обезлюдени села“, заяви Илхан Кючюк.

Евродепутатът присъства и на откриването на детска площадка в село Рожден, община Руен – дарение от народния представител Севим Али. На него присъстваха областният председател на ДПС – Бургас Ахмед Сюлейман, кметът на Руен Исмаил Осман, Ешреф Ешреф – председател на общинския съвет на Руен, заместник-кметовете Мирем Дервиш, Ферхан Смаил и Иб Мустафа.