Докладът за Албания за 2016 г. бе гласуван в Комисията по външни работи
януари 31, 2017
Младежко ДПС подкрепи кандидата за кмет на Кубрат – Алкин Неби
февруари 6, 2017

Представители на ДПС се срещнаха с български граждани, живеещи в Брюксел

Над 100 души присъстваха на провелата се среща с българската общност в Брюксел, Белгия. На продължилата повече от 3 часа среща се задаваха въпроси за състоянието на демокрацията и развитието на страната ни, както и за трудностите, пред които са изправени нашите съграждани в чужбина.

На 1 февруари зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатите Искра Михайлова, Неджми Али и народните представители  от 43-то НС Хамид Хамид, Мустафа Ахмед, Невин Хасан се срещнаха с българската общност живееща в Брюксел. В делегацията на ДПС бяха още Левент Мемиш – зам.-председател на Младежко ДПС и Кадир Кадир – един от учредителите на областната организация на ДПС-Варна.

„Въпреки голямото разстояние ние не сме забравили родината си. За България винаги говорим с особено вълнение“, сподели най-възрастният присъстващ в залата.

В продължение на няколко дни делегацията на ДПС проведе поредица от срещи с българските граждани живеещи в извън пределите на страната ни.