Младежко ДПС Велико Търново работи целенасочено за разширяване на подкрепата за ДПС в градските центрове
март 27, 2014
Fusce lorem ligula
април 30, 2014

Велико Търново работи за информиран евровот

VT

С мото за “Информиран евровот” младежи от ДПС Велико Търново стартираха предизборната кампания в областта.

„Информиран евровот” е кампанията, която стартира Областната организация на Младежко ДПС във Велико Търново. С презентация за историята на ЕС, институциите, тяхната роля и функции, оперативните програми в изминалия програмен период и възможности, които ще имат българските граждани в новия са темите, които младежите представят. Те акцентират върху ролята на депутатите в Европейския парламент от квотата на ДПС и работата на информационния център на Филиз Хюсменова в област Велико Търново.

Целият екип на Младежко ДПС в областта с областен председател Синан Пехливанов, всички общински организации и двете академични држуества са вплетени в провеждането в организацията и провеждането на срещи с млади и стари от всичките 10 общини във великотърновско. На 8-ми март в събота се проведоха първите срещи в общините Лясковец и Горна Оряховица.

Целева група са предимно жители от малкит населени места и села, които нямат достъп до такъв вид информация. Младежите възнамеряват да завършат своята обиколка на областта до началото на активната предизборна кампания и по тизи начин да са направили първите крачки в подготовка за срещите с избирателите от област Велико Търново. „Информиран евровот” ще продължи със срещи в общините Златарица и Елена през идната седмица и ще завършат в края на месец април в община Свищов.